Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Marique
Hoi Marique!
Nog maar 13 daagjes :P Ik zag dat je al aan het aftellen was ^^
K hoop dat je er al heel veel zin in hebt!! Ik wil je vertellen dat ik echt een geweldige tijd heb gehad in de pandabase Bifenxia. De beestjes zijn ontzettend lief en schattig, ookal merk je wel echt dat ze familie zijn vd beer. Maak alsjeblieft honderden foto's voor me en zeg hallo tegen mijn lievelingsbeertje in de boom bij het breedingcentre. Ik hoop dat je Meggie (mijn begeleidster) nog tezien krijgt en dat ze je de eerste week ook Chengdu laat zien.. ze raakt soms verdwaald, maar is echt een lieve schat ;) Say hi for me
Tot slot veel plezier he over minder dan twee weekjes!
xx
Hey meissie, net tweede skypesessie achter de rug, leuk hoor! Mooie foto's heb je gemaakt, je kan het dus wel!
Hoop dat je straks lekker slaapt, je moet over schaapjes dromen en niet over..........
Tot snel weer, dikke kus. Xxxxx
Dag lieve mams, vond het ook weer lekker om even jullie te zien en horen en nederlands te kunnen praten:P En foto,s maken gaat best aardigg he:) Ga nu proberen lekker te slapen, regent heel hard en onweer maar misschien helpt het juist:) Tot de volgende skype!! xxxx
Heel leuke foto's heb je gemaakt!!!!!! Maar goed dat je zoveel geheugen bij je hebt. Jeziet er nog goed uit ondanks de reis,warme weer en het eten. Hoe smaakt een schorpioen nou? Was even vergeten dat je vegetarier was......Dat voetenbadjeswinkeltje lijkt mij ook wel wat. Hou je taai en toch de volgende uitwisseling.
Thanks pap, doe mijn best:) En gaat best goed, eten is niet altijd even lekker maar over het algemeen valt het me heel erg mee. Schorpioen idd niet gegeten, pap schaam je dat het vergeten was dat ik vega ben;P
Lieve paps tot de volgende skype!! Misschien vanavond?
dank je wel voor je lange brief, enig hoor. zijn net terug uit larenen was erg gezellig. lekker geluncht en koffie gedronken. het is een enige plaats. puck en jean renee moesten nu snell naar huis omdat jij gaat skypen? wij wachten nu de reactie af. Lieve schat tot de volgende keer. wij houden van je hoor. veel liefs.XXX